Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

30άχρονος αστυνομικός των ΜΑΤ έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στις εγκαταστάσεις της οδού Κατσιμίδη στην Θεσσαλονίκη!


Σοκαρισμένοι είναι οι συνάδελφοι του 30χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ  που έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στις εγκαταστάσεις της οδού Κατσιμίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες o αυτόχειρας πυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του περίστροφο μέσα στα αποδυτήρια.

Από τη νεκροψία προκύπτει ότι έβαλε το όπλο στο στόμα και πάτησε τη σκανδάλη. Στη γεμιστήρα δεν βρέθηκε καμία σφαίρα. Γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε προσχεδιάσει την πράξη του. Ο 30χρονος υπηρετούσε μόνιμα ως σκοπός. Η βάρδιά του έληξε στις 14:00. Τον βρήκε δύο ώρες αργότερα ο φίλος του στις 16:00.

Σε λίγο καιρό θα παντρευόταν. Σύμφωνα με τους συναδέλφους του ήταν ένα παιδί ηπίων τόνων.

Στις εγκαταστάσεις που εδρεύουν τα ΜΑΤ βρίσκεται από τις 17:00 ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!