Η αναποδη διμοιρία στο Σύνταγμα στο ξεκίνημα των επεισοδίων


Για να διευκολύνουμε το έργο της Δικαιοσύνης -αλλά και τον κ. Παπουτσή εάν πράγματι θέλει να ξηλώσει καταστάσεις- δημοσιεύουμε ορισμένες φωτογραφίες που θα βοηθήσουν να αποκαλυφθεί πανεύκολα ποια διμοιρία των ΜΑΤ έσπαγε τα κεφάλια των διαδηλωτών. Πρόκειται για τη διμοιρία που κρατούσε τις ασπίδες ανάποδα. Την έβλεπαν χθες διαδηλωτές να κινείται από το Σύνταγμα έως το “Άττικα”, όπου και ξεσάλωσε κατά των διαδηλωτών, με το πρόσχημα ότι κυνηγάει “μπαχαλάκηδες”.
Πάντως, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, δεν ήταν όλες οι διμοιρίες των ΜΑΤ σαν τη συγκεκριμένη διμοιρία που ξέσπασε με τόση μανία κατά των διαδηλωτών. Οι πιο πολλές από τις υπόλοιπες (όχι όλες βέβαια) ήταν κάπως πιο συγκρατημένες.

 Η “ανάποδη” διμοιρία και μια ακόμη ήταν εκείνες οι δύο, από τις πολλές που βρέθηκαν στην Πανεπιστημίου, που άνοιγαν κεφάλια με γκλόμπς και ασπίδες, χρησιμοποιώντας σε πολλές περιπτώσεις και τη λαβή των γκλόμπς. Κάτι που απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς. Η συγκεκριμέμνη διμοιρία δεν τό’παιξε καουμπόϋς μόνον κατά των διαδηλωτών, αλλά και κατά δημοσιογράφων που τους … “τζάρτζαρε”, έτσι επειδή κάποιοι από αυτούς ήθελαν να το παίξουν μάγκες. Παιχνιδάκι είναι κ.Παπουτσή να τους βρείτε.


Ομάδα ΜΑΤ έχει πέσει πάνω σε διαδηλωτή (πίσω)


Όσον αφορά κάποιους ανεγκέφαλους που επετέθησαν κατά των προανακριτικών υπαλλήλων (αστυνομικών) στο νοσοκομείο της Νίκαιας, παρουσία εισαγγελέα, καλό θα ήταν να γνωρίζουν ότι ειδικά αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο όπλο ο εισαγγελέας και ο αστυνομικός που κάνει την ανάκριση. Άλλωστε, το πρώτο πράγμα που είπαν σήμερα κυβερνητικοί και παράγοντες, ήταν ότι θα ρίξουν άπλετο φως στην εγκληματική ενέργεια. Δεν καταλαβαίνουν λοιπόν, ότι η εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης είναι όπλο;
Τέλος, οι αστυνομικοί, καλό θα ήταν να μαζέψουν τους “συναδέλφους” τους σε διμοιρίες όπως η συγκεκριμένη, διότι δυσφημούνται συνολικά ως κλάδος εργαζομένων.


Κτυπούσαν με τη λαβή των γκλόμπς