Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος, με το ακόλουθο κείμενο, ανακοίνωσε ότι αρχίζει από το facebook ανάρτηση εγγράφων που «καίνε» τον πρώην πρωθυπουργό, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του ανεξάρτητου βουλευτή



 Διαβάστε τι έγραψε ο Πάνος Καμμένος:

"Αφού βιάζεσαι όπως λες για να δοθεί ένα τέλος στην διερεύνηση της δικαιοσύνης για τα CDS και τον Unigestion-andricos εννοώντας προφανώς την αγωγή και όχι την ποινική προκαταρκτική που διενεργεί ο εισαγγελέας Κορέας υπό την σκέπη του εισαγγελέα Πεπόνη ερωτώ?

1. Γιατί ως πρωθυπουργός παράνομα και αντισυνταγματικά απαγόρευσες να απαντηθεί η ερώτηση-κατάθεση εγγράφων για τα CDS και τους κερδοσκόπους των 26 δις$ που χάρισες από το Τ.Τ?

2. Γιατί με εντολή σου ο πρόεδρος της Βουλής Πετσάλνικος σε συνεργασία με το Υπουργείο οικονομικών ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ την διακομματική επερώτηση παράνομα και κατα παράβαση του Συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής απο τον Ιούλιο ?

3. Διέταξες το υπουργείο οικονομικών να ερευνήσει την μή δηλωθήσα στην Ελλάδα εταιρεία του αδελφού σου στην Ελβετία I4CENSE?

4. Διέταξες έρευνα για την μή δηλωθήσα παράνομη μισθοδοσία του αδελφού σου στην εταιρεία Unigestion που ο ίδιος αποδέχτηκε και που πόνταρε επίσημα η εταιρεία στην πτώχευση της χώρας?

5. Ενώ γνωρίζεις την κοινή έδρα και διασύνδεση της άνω εταιρείας με αυτή του φίλου σου που τρώτε σούσι στο Λονδίνο γιατί δεν καταθέτεις στη δικαιοσύνη όπως εγώ?

6. Γιατί δεν ζητάς δημόσια απο τον πρωθυπουργό Παπαδήμο να Δώσει απο την τράπεζα της Ελλάδος τα στοιχεία στους οικονομικούς εισαγγελείς για τους αγοραστές των CDS?

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ……. "



ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ PROFILE ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK:









*ΤΟ SHMEIO 0 ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΩΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK KAI EMEIΣ, ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ !
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!