Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Το θράσος τους δεν έχει τέλος!


Σκληρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το χαράτσι της ΔΕΗ ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.


Πιο συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι ξεπέρασε κάθε όριο και εισηγείται αντισυνταγματικές διατάξεις. «Επιχειρεί να καταργήσει την συντριπτική για τις επιλογές του απόφαση του ΣΤΕ για το χαράτσι της ΔΕΗ, πριν αυτή ακόμα καθαρογραφεί!» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Παράλληλα κάνει λόγο για «φτηνά κόλπα» και «κουτοπονηριές» του υπουργείου Οικονομικών που μέσω ανακοινώσεων και εγκυκλίων «παραβιάζει τη θέληση χιλιάδων πολιτών που επέλεξαν μέσω της πληρωμής στα ΑΤΜ να εξοφλήσουν το ποσό που αντιστοιχεί στο ρεύμα και όχι το παράνομο χαράτσι».


«Ταυτόχρονα, τους απειλεί με διακοπή ρεύματος, πράγμα που έκρινε αντισυνταγματικό το ΣΤΕ. Επί της ουσίας, αποσπά χρήματα από το ταμείο της ΔΕΗ για να τα δώσει στους δανειστές της χώρας, καταπατώντας κάθε έννοια στοιχειώδους δημοκρατικής και ηθικής νομιμότητας. Το θράσος τους δεν έχει τέλος!» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Επιπλέον ζητά από το πρωί της Πέμπτης να δοθεί εντολή στη ΔΕΗ για:


• Να αναγνωριστεί ως καταβολή ποσού ρεύματος κάθε πληρωμή που έγινε μέσω ΑΤΜ.
• Να παγώσουν όλες οι ενέργειες διακοπής ρεύματος σε κατοικίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι να δημοσιοποιηθεί η απόφαση του ΣΤΕ. 
• Να ασχοληθεί ο εισπρακτικός μηχανισμός της επιχείρησης με τους μεγαλοοφειλέτες και τα εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε.


«Το πρωτοφανές κίνημα που αναπτύχθηκε στις γειτονιές όλης της χώρας, δεν θα επιτρέψει να κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι, δε θα αφήσει να κλαπούν τα χρήματα των πολιτών από τους τροϊκανούς και τους κυβερνητικούς» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!