Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η Αλέκα ξύπνησε έκανε δήλωση!

Κάλεσμα στην εργατική τάξη να συστρατευθεί με το ΚΚΕ απέναντι «στο νέο αντεργατικό σφαγείο συγκυβέρνησης-τρόικας» απευθύνει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

«Ταξικός συναγερμός παντού. Όλοι στη δράση, στα σωματεία με το ΠΑΜΕ, όλοι οι τόποι δουλειάς και οι κλάδοι να γίνουν μια Χαλυβουργία. Μια απάντηση να πάρουν συγκυβέρνηση και τρόικα: Τέλος οι θυσίες για τα κέρδη και την ανταγωνιστικότητα των εκμεταλλευτών μας, για τη σωτηρία της Ε.Ε. και του ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κόμματος.





Και Ερωτούμε ?

1. Την αποκαλείτε συγκυβέρνηση άρα θεσμικά αποδέχεστε την ύπαρξη της άρα την «συνταγματικότητα» της?

2. Συναντηθήκατε στο μέγαρο Μαξίμου με τον Λουκά? Σαφέστατα ναι! Άρα δίνετε ως κόμμα λαϊκής εκπροσώπησης στο ελληνικό κοινοβούλιο νομική υπόσταση στην ψευτοκυβέρνηση του Λουκά!

3. Μέχρι να αποχωρίσει ο Παπανδρέου ήσασταν στα κάγκελα τώρα γιατί τέτοια ηρεμία? Όλα βαίνουν καλώς?

4. Θεωρείτε πώς με την λογική του ώριμου φρούτου θα κάνετε πολιτική? Έχετε την λογική η νέα δανειακή σύμβαση έρχεται θα γίνει η μεγάλη σφαγή θα βγει ο κόσμος στο δρόμο άρα θα βγείτε κι εσείς με το ΠΑΜΕ? Όταν θα χουν πάρει σπίτια κόσμου?

5. Συμμετέχετε στις διακομματικές επιτροπές της βουλής ? Σαφέστατα ναι! Συμμετέχετε στην ολομέλεια μέσα από επερωτήσεις βουλευτών στους ψευτουπουργούς του Λουκά? Παίρνετε μέρος σε συνεδριάσεις κατάθεσης νομοσχεδίων από την ψευτοκυβέρνηση? Σαφέστατα ναι! Μην μου πείτε πώς δε δίνετε νομική ισχύ στην ψευτοκυβέρνηση ακόμα και με την άρνηση και με την καταψήφιση! Συμμετέχετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!