Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή Καρατζαφέρη για τη σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Με επιστολή που φέρεται να απέστειλε στο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε τη σύγκλιση Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, έτσι ώστε να καθοριστούν οι γραμμές που θα τηρηθούν και η στάση της κυβέρνησης, ενόψει της άφιξης της τρόικα στα μέσα Ιανουαρίου.


 Κανονισμένα  πράγματα όλα προαποφασισμένα ! Άλλωστε η «συγκυβέρνηση» δεν έγινε για μοιραστεί το πολιτικό σας κόστος των βάρβαρων μέτρων γα την εξόντωση πολιτών, καθώς επίσης και ιδιωτικής-δημόσιας περιουσίας προς όφελος εθνικών διεθνών παράκεντρων εξουσίας ? Kάτι μας είπατε κύριε Καρατζαφερη συμβούλιο πολιτικών αρχηγών… ο Paul Thomsen ήδη έχει τρομάξει από τα νταηλίκια AXAXAX
Πάει πρέπει να βρείτε άλλα κόλπα τώρα … τα κόλπα περί του κατεπείγοντος της εποχής δε περνάνε πια στο κόσμο! Το κρίσιμο της καταστάσεως είναι αποκλειστικό «προνόμιο» και μόνο των δανειστών-τοκογλύφων, ο λαός δεν κατέχει ,ομόλογα δεν θα του τα κουρέψουν !
Κατέχει όμως δανειακές συμβάσεις το νοικοκυριό του καθενός που δε κουρεύεται και ζητούν  όσα ζητούσαν την ώρα που πάτε να κουρέψετε μισθούς συντάξεις κι άλλο! Δε χορτάσατε εσωτερική υποτίμηση θέλετε κι άλλο ε?
Ε  ο βρεγμένος την βροχή δε την φοβάται γιατί σύντομα θα βρεθούμε στο δρόμο με άγριες διαθέσεις η εποχή της μούντζας έφυγε ... ΤΕΛΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!