Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο !

Να και αν έρθει η τρόικα να κι αν δεν έρθει ! 
Να κι αν πάρεις νέα μέτρα να κι αν μας πτωχεύσεις! 

Κουφάλα νεκροθάφτη δε θα πεθάνουμε ποτέ !  


Χριστούγεννα τέλος! Διακοπές τέλος! Τα παιδία ξεκινούν το σχολειό και πάλι χωρίς βιβλία η Αννούλα έχει ξεχάσει τα βιβλία για φέτος ! Μοναδικό της άγχος πώς θα διασώσει το ΠΑΣΟΚ το χονδρεμπόριο σοσιαλισμού κι ελπίδας…!
Μανάδες τρελαμένες πατεράδες τρελαμένοι απ τις αγχωμένες μάνες..
Τα παιδία ξεκινούν  σχολείο ένα άγχος ένας πανικός σε όλα τα σπίτια χωρίς λόγο και ουσία! Τίποτα πλέον δε προδιαγράφει ήρεμη και βατή καθημερινότητα!
Οι πατεράδες με τα χαράτσια της δέη της εφορίας της ιδιοκτησίας του φόρου εισοδήματος των τελών κυκλοφορίας των δανείων και των δανεικών τρέχουν παλαβωμένοι και αυτοί ξεκινούν τον καθημερινό αγώνα!
Κάπου εκεί στο αμάξι καθ οδών για το σχολείο γονείς παλαβωμένοι ακούν ραδιόφωνο και αρχίζει το πάρτι… «νέα μέτρα πιέζει η τρόικα πάρτε μέτρα αλλιώς νέα δόση δεν έχει μείωση μισθών συντάξεων δώρα 13ος 14ος τέλος η χώρα βουλιάζει αν δε πάρουμε νέα μέτρα θα βγούμε απ το ευρώ η συμμετοχή μας στο ευρώ δεν είναι εξασφαλισμένη…» βουλευτές σε ρόλο δυνάστη υπουργοί σε ρόλο κανίβαλου τρώνε σάρκα και όλα τα ΜΜΕ με μεγάλη χαρά υποδέχονται τους σωτήρες του έθνους με τα φρεσκοσιδερωμένα πουκάμισα τους και τις γυαλιστερές τους γραβάτες να ρίχνουν σφαίρες φόβου σ ένα πανικόβλητο κόσμο!
Ως πότε όμως θαρρούν πώς το ξεζούμισμα o κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία  θα αποτελεί και σωτήρια? ΩΣ πότε πιστεύουν ο κόσμος θα τρώει αυτή την καραμέλα? Προσωπική μου άποψη το παιχνίδι το χάσατε ! Ο κόσμος δε θα μασήσει πια ! Τα πορτοφόλια στέγνωσαν τα δανεικά από φίλους γνωστούς και συγγενείς τέλος!
 Τώρα αρχίζει το σημείο0 ! Το σημείο άδειες τσέπες ! Το σημείο πανί με πανί! Το σημείο που όλοι πλέον θα δώσουν την απάντηση! 
Η ατμόσφαιρα καιρό τώρα μυρίζει μπαρούτι ! Οι διακοπές για όλους ήταν γεμάτες άγχος και συζητήσεις κοινές: « πλήρωσες το χαράτσι? Τα τέλη τα πλήρωσες τι θα γίνει πότε θα βγούμε τι περιμένουμε? Δε πάει άλλο…  
Ο πεινασμένος και ο προδομένος δε χαμπαριάζει τίποτα το σκέφτηκες ποτέ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!