Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αυτο-ανύψωση Βενιζέλου μπροστά στους πιστούς Του!

Την ώρα που δίδασκε τις βασικές αρχές του «Ριζοσπαστικού Βενιζελισμού», ο μεγάλος Δάσκαλος άρχισε να υπερίπταται (μαζί με το τραπέζι) σε μια επίδειξη υπέρβασης των ανθρώπινων μέτρων! 

Εικόνα-Ντοκουμέντο, τραβηγμένη με ειδικό φιλμ που δεν επηρεάζεται από τα εγκεφαλικά κύματα του Μαχαρίσι Ευάγγελου και δεν σβήνει όπως τα άλλα (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης) 
Εικόνα-Ντοκουμέντο, τραβηγμένη με ειδικό φιλμ που δεν επηρεάζεται από τα εγκεφαλικά κύματα του Μαχαρίσι Ευάγγελου και δεν σβήνει όπως τα άλλα (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Μια μεταφυσική εμπειρία είχαν όσοι παρακολούθησαν την διδασκαλία του Ευάγγελου Βενιζέλου με την ονομασία «Αρχίζουμε» χθες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: Καθώς συμπλήρωνε τέσσερις ώρες αδιάκοπης ομιλίας, ο «Δάσκαλος έφθασε σε τέτοιο σημείο εσωτερικής διαλογιστικής νιρβάνα, που μπόρεσε να ανυψωθεί από το έδαφος για μερικά λεπτά, μπροστά στους έκπληκτους μαθητές του!
Τη στιγμή μάλιστα που έφθανε σε αυτή την εσωτεριστική κορύφωση και υπερέβαινε τα όρια του σώματος και της φύσης, πράγμα που μόνο λίγοι «γιόγκι» στον κόσμο έχουν καταφέρει, αυτόπτες μάρτυρες είδαν ακτίνες πράσινου πασοκικού φωτός να εκπέμπονται από το κεφάλι του μεγάλου δασκάλου... Γιατί ήταν τέτοια η εσωτερική φώτισή Του, που μετέτρεψε το κεφάλι του σε φάρο. Για να δείχνει τον σωστό δρόμο σε όσους έχασαν τον προσανατολισμό τους από την απόλυτη αλήθεια!
Βέβαια, στη συνέχεια και ενώ συνέχιζε να μιλάει στα πλήθη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τη μέθοδο του υπνωτισμού, κατάφερε να «σβήσει» από τη μνήμη των παρευρισκομένων και από τα video την εικόνα αυτή, γιατί προφανώς η φυσική του σεμνότητα δεν του επιτρέπει τέτοιες επιδείξεις.
Στη συνέχεια, μόλις ολοκλήρωσε την διδασκαλία του, ζήτησε από μια κλειστή ομάδα πιστών μαθητών, να τον ακολουθήσουν στο μυστικό κλειστό κωπηλατοδρόμιο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, όπου θα χώριζε τα νερά και στη συνέχεια θα περπατούσε επάνω τους.
 

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!