Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Πατέρα άκουσες τα νέα? Θα τραβήξουμε τις εκλογές για το 2013!

Αν τους βγει η νέα δανειακή σύμβαση χωρίς απώλειες από τις κοινοβουλευτικές ομάδες της συγκυβέρνησης που θα τους βγει και χωρίς έντονες διαμαρτυρίες από τον κόσμο που όπως φαίνετε δεν υπάρχουν τότε οι εκλογές θα τραβήξουν για το 2013!
Άλλωστε εκτός από τα εγχώρια λαμόγια της διαπλοκής του τραπεζικού-media περιβάλλοντος έχουν κάθε λόγο και οι «εταίροι» και δανειστές της χώρας να επιβάλλουν την αναβολή των εκλογών, τουλάχιστον για ένα χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες! 
Άλλωστε το πασοκ κυρίως έχει κάθε λόγο να θέλει να αναβάλλει τις εκλογές όσο το δυνατόν περισσότερο! Πως θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ψήφο οι βουλευτές όταν για να πάνε για καφέ στην εκλογική τους περιφέρεια αν τα καταφέρουν και βγουν αλώβητοι στο διάβα τους  κυκλοφορούν και  με 4 φουσκωτούς ο καθένας!
Πως θα πάνε στις εκλογές με το Βενιζέλο που όπως δείχνουν τα αντανακλαστικά του πασοκ της νεκρανάστασης οδηγούν σ’αυτή την μοναδική υποψηφιότητα όταν το πρόσωπο του είναι ταυτόσημο με την εξαθλίωση και την φτωχοποίηση που επιβάλλει με νόμους χαράτσια στον Ελληνικό λαό?
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι κανένας από αυτούς τους σχεδιασμούς δε θα χε καμία αξία αν ο ίδιος ο Ελληνικός λαός είχε τα αντανακλαστικά που έπρεπε να χει και που όπως δείχνει έχει απολέσει προ πολλού!

Ο «ΚΑΝΕΝΑΣ» ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!