Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Καμμένος: Να ελεγχθούν ποινικά Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου


Αποστάσεις από το χώρο της κεντροδεξιάς, αποκλείοντας συνεργασίες, τήρησε μέσω του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος.
Τόνισε ότι υπάρχουν επαφές και συζητήσεις με την κεντροαριστερά και συγκεκριμένα με το «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά με το οποίο -όπως είπε- «συμφωνούμε στις ιδρυτικές διακηρύξεις μας».
Εκτίμησε πως «μετά τις εκλογές θα συγκυβερνήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» και σημείωσε με έμφαση πως «τα δύο κόμματα εξουσίας θα λάβουν μικρότερα ποσοστά από αυτά των δημοσκοπήσεων».
Είπε επίσης πως «το κόμμα του πιστεύει στην Ευρώπη των λαών και όχι στην Ευρώπη που καταργεί την κυριαρχία των κρατών».
Κατηγόρησε την Ευρώπη ότι όταν η Ελλάδα ήρθε σε δυσχερή θέση ενεργοποίησε τοκογλυφικό μηχανισμό, λέγοντας ότι η Γερμανία δανείζεται με επιτόκιο 1% και δανείζει με επιτόκια έως και 7%.
Ζήτησε οι κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου που κατηγορούνται για τη διόγκωση του ελλείμματος να ελεγχθούν ποινικά, ενώ είπε πως για το ύψος του χρέους πρέπει να συσταθεί επιτροπή λογιστικού ελέγχου.
Εκτίμησε τέλος πως ο Κώστας Καραμανλής δεν επιθυμεί να επιστρέψει, χωρίς να διευκρινίσει αν εννοεί το κόμμα ή την πολιτική.


ΠΗΓΗ:epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!