Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ο Τσουκάτος των θαλαμηγών στο πλευρό του Βενιζέλου


Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι Βενιζέλος-Τσουκάτος.
Εδώ και μήνες ο θρυλικός στρατηγός δουλεύει για τον Βενιζέλο και πολλοί αποδίδουν σε κείνον το γεγονός ότι ο Χρήστος Παπουτσής δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές.
Η νέα αποστολή του Τσουκάτου είναι να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή νίκη του Βενιζέλου την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον εαυτό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑΣΟΚ αριθμούν κοντά στις 130.000 ενώ οι ενεργοί-αυτοί δηλαδή που πληρώνουν τακτικά τη συνδρομή τους-μόλις που αγγίζουν τις 30.000.
Ο Τσουκάτος ετοιμάζει τη φιέστα της Κυριακής ενώ οι άσπονδοι φίλοι του μιλάνε ήδη για καλπονοθεία δια χειρός στρατηγού.
O στρατηγός έγινε διάσημος όταν ο Θόδωρος Πάγκαλος  απεκάλυψε τη παρουσία του στη θαλαμηγό του Σωκράτη Κόκκαλη. 



ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!