Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Λοβέρδος: Συναίνεση και συγκυβέρνηση και μετά τις εκλογές

Όποιος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ΝΔ αυτή την φορά δε θα μπορεί να αιτιολογήσει το έγκλημα! Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ θα ναι ότι πιο σκληρό και απάνθρωπο θα χει περάσει από το τόπο με αρχηγό τον Λουκά! Και σίγουρα εκλογές μετά δε θα γίνουν σε λιγότερο από 4 χρόνια! Και φυσικά με πρόσχημα την «ανάπτυξη και την ευημερία» που ποτέ δε θα έρθει θα παρθούν τα πραγματικά μέτρα που συνοδεύουν το νέο μνημόνιο! Γι αυτό στις εκλογές αυτές δεν χωρούν χαβαλέδες αποχές λευκά άκυρα και καφές στην παραλία! 

«Υποστήριξα την ανάγκη πολιτικών συγκλίσεων, συναίνεσης και συγκυβέρνησης από το 2010 σταθερά», δηλώνει ο Α. Λοβέρδος σε συνέντευξη του στην «Ημερησία». 

«Η πολιτική αυτή κατακτήθηκε το Νοέμβριο του 2011 και, αν χρειαστεί θα κατακτηθεί σε κάθε περίπτωση και μετά τις εκλογές. Αντίπαλος είναι ο πολυκερματισμός των πολιτικών δυνάμεων, ενώ σύμμαχος είναι η ενότητα και η σταθερότητα», σημειώνει ο υπουργός.

Ο κ. Λοβέρδος αφήνει αιχμές και κατά του Γ. Παπανδρέου, υποστηρίζοντας πως οι διαδικασίες για την εκλογή νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ καθυστέρησαν σημαντικά και πως είναι πλέον ελάχιστος ο χρόνος για τον «μετασχηματισμό» του κόμματος.

«Το ΠΑΣΟΚ άργησε. Καθυστέρησε τις διαδικασίες αλλαγής αρχηγού και αυτό με την σειρά του οδηγούσε σε απώλεια χρόνου, σε ότι αφορά την αλλαγή των βασικών χαρακτηριστικών της πολιτικής μας φυσιογνωμίας. Σε όλα δε τα στελέχη του, μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι δεν υπάρχει καθοδηγητικό κέντρο. Και έτσι είναι. Συνεπώς μας μένει λίγος χρόνος και αυτό είναι μειονέκτημα. Είναι όμως στο χέρι μας να το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα», σημειώνει ο υπουργός Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!