Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Κουβέλης ΔΗΜΑΡ: Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς, σαν να λέμε ΠΑΣΟΚ



Έτοιμος ο κουβάς που μαζεύει τα απόνερα που στάζει το ΠΑΣΟΚ! Έτοιμη και για μετά τις εκλογές μ ένα καλό ποσοστό, αν λάβουν  Ό μη γένοιτο, να συγκυβερνήσουν,  με Σαμαρά και Βενιζέλο, με σκοπό πάντα «το καλό της πατρίδας». Και φυσικά με μπροστάρη πάντα τον Λουκά! 
Τον δικό μας Λουκά το πατριώτη!

Ήδη μετά τη διαγραφή τους, οι βουλευτές ήρθαν σε επαφή με το κόμμα του Φ. Κουβέλη, συζητώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Την Κυριακή αναμένεται ότι θα ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στη Δημοκρατική Αριστερά οι κ.κ. Γ. Αμοιρίδης, Γ. Μιχελογιαννάκης, Θ. Παραστατίδης, Η. Θεοδωρίδης, Γ. Παπαμανώλης, Β. Τόγιας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα μπορεί να ανακοινωθούν και νέα ονόματα.

Οι βουλευτές αναμένεται ότι σε κοινό κείμενό τους θα εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους μετακινήθηκαν στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!