Oxygen Blue - Hand

See you in Greece

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Το σχόλιο Καμμένου για τους... «φεντεραλιστές» της ΝΔ


Με τίτλο «οι φεντεραλιστές» και τη φωτογραφία του Α. Σαμαρά και του Α. Γεωργιάδη, ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» δημοσιεύει στην σελίδα του στο facebook ένα διαδικτυακό διάλογο του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, από τον οποίο, όπως επισημαίνει, προκύπτει ότι «οι νέες μεταγραφές της ποδοσφαιροποιημένης πολιτικής εκ μέρους ενός πρώην πατριωτικού κόμματος της Ν.Δ. {...} δηλώνουν απόλυτη πίστη στην παγκοσμιοποίηση και ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ».
adonis_samaras
Αναλυτικά, ο  Καμμένος έγραψε: 

«Μετά τον αντιπρόεδρο της συγκυβέρνησης που ξεκαθάρισε ότι είναι φεντεραλιστής και θέλει την μείωση της Εθνικής κυριαρχίας, οι νέες μεταγραφές της ποδοσφαιροποιημένης πολιτικής εκ μέρους ενός πρώην πατριωτικού κόμματος της Ν.Δ. που ο αρχηγός του δήλωνε " η Εθνική κυριαρχία είναι κόκκινη γραμμή" δηλώνουν απόλυτη πίστη στην παγκοσμιοποίηση και ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥΣ:

"Re: ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ...

από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » 29 Φεβ. 2012, 08:09

Αυτή είναι η πρώτη σοβαρή ιδεολογική ερώτησι που μου θέτετε και σ´ευχαριστώ. Εγώ πάντα ήμουν και είμαι υπέρ της Ευρώπης των Εθνών. Το ερώτημα είναι εάν στην εποχή μας αυτό είναι πλέον εφικτό ή όχι; Πχ ο Δημοσθένης από την σκοπιά του πατριωτισμού των Αθηνών ως Πόλεως Κράτους ήταν πατριώτης και καλώς μισούσε και τον Φίλιππο και τον Αλέξανδρο που έφερναν την νέα εποχή του μεγάλου ενιαίου Κράτους. Από την ιστορική όμως οπτική λέμε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η εποχή της Πόλεως Κράτους είχε πλέον παρέλθει. Το ίδιο από την αντίστροφη οπτική συνέβη με όσους σην Μεσαιωνική Ιταλία υπαρασπίζονταν την Αυτοκρατορία εναντίον της πολυδιασπάσεως σε πόλεις Κράτη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ασχέτως του τί προτιμούμε υπάρχουν οι αντικειμενικές συνθήκες των εποχών. Άλλοτε ευνοούν τους μεγάλους και άλλοτε τους μικρούς σχηματισμούς.

Πολύ φοβούμαι ότι αυτή η κρίσις θα κρίνη τα πάντα! Ευρωομολογο, Μνημόνια, Διακρατικά Χρέη κλπ έχουν μία αναπόφευκτη κατάληξη, την Ομοσπονδιακή Ευρώπη! Εάν η Ευρώπη αποτύχει στην κρίση θα διαλυθή, όμως στον σύγχρονο κόσμο δεν νομίζω πια ότι αυτό θα συνέφερε κανέναν στην Ευρώπη και άρα πιθανολογώ ότι θα τα καταφέρη!

Οπότε ναι, το ερώτημα αυτό με απασχολεί και με απασχολούσε και πριν πάω στην ΝΔ. Νομίζω ότι η υπερασπισις του Έθνους-Κράτους όπως το ξέραμε είναι μία μάχη οπισθοφυλακής για να μήν κοροϊδεύουμε και τους εαυτούς μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!