Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡ: «Όσα έχει συμφωνήσει η Ελλάδα συνιστούν ένα δεσμευτικό πλαίσιο και δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης υπάρχει μόνο σε επιμέρους ρυθμίσεις»


Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! 
ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ! 
ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! 
ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ! 
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ 
ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ! 
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ!!!
«Όσα έχει συμφωνήσει η Ελλάδα συνιστούν ένα δεσμευτικό πλαίσιο και δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης υπάρχει μόνο σε επιμέρους ρυθμίσεις» δηλώνει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, προσθέτοντας ότι «ο ίδιος είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε μετεκλογικές συνεργασίες υπό τρεις προϋποθέσεις».

Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής, ο κ. Κουβέλης στέλνει σαφές μήνυμα ότι «έχω πει με απόλυτη σαφήνεια ότι τα όσα έχει συμφωνήσει η παρούσα κυβέρνηση και τα οποία έχουν ψηφιστεί με τη συγκεκριμένη πλειοψηφία στη Βουλή, διαμορφώνουν ούτως ή άλλως, δεσμευτικό πλαίσιο για τη χωρά». 


Όπως προσθέτει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς «στο πλαίσιο του πολιτικού ρεαλισμού αντιλαμβάνομαι ότι μια συνολική διαπραγμάτευση έχει εξαιρετικού μεγάλες δυσκολίες. Αλλά δυνατότητα αναδιαπραγμάτευσης και αναθεώρησης ρυθμίσεων της δανειακής σύμβασης είναι δυνατό να υπάρξουν».


Ο κ. Κουβέλης δηλώνει ότι «στο ενδεχόμενο που η χώρα δεν θα έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση, είναι προφανές ότι εμείς δεν θα δηλώσουμε επίσης αδιάφοροι για την ακυβερνησία της χώρας» αλλά τονίζει ότι «η συμμετοχή μας στην οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας θα εξαρτηθεί από τρεις προϋποθέσεις».


«Η μία προϋπόθεση είναι η προγραμματική συμφωνία. Δηλαδή, ένα πρόγραμμα το οποίο θα δείχνει και θα αποτυπώνει το περιεχόμενο μιας πολιτικής που είναι δυνατό να βγάζει τη χώρα από τα αδιέξοδα. Η δεύτερη προϋπόθεση είναι οι φερέγγυες πολιτικές πρακτικές, οι οποίες να μετατρέπουν σε ένα καθημερινά ωφέλιμο, δημοκρατικό αποτέλεσμα την προγραμματική συμφωνία. Και το τρίτο στοιχείο είναι συνάρτηση το πώς θα διαταχθούν οι πολιτικές δυνάμεις. Δηλαδή, τι δύναμη θα θελήσει να δώσει ο ελληνικός λαός στη Δημοκρατική Αριστερά» τονίζει ο Φώτης Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!