Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων χρεών: σε 24 δόσεις η εξόφλησή τους απο 60 !

Αλλάζουν ξανά οι όροι της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών  προς το δημόσιο σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο Βενιζέλος.
Πλέον, η ρύθμιση θα γίνεται σε λιγότερες δόσεις από ότι πριν! 24 αντί για 60 δόσεις καθ ότι "λεφτά υπάρχουν" και η κρίση έφυγε! Έτσι πλέον θα εξοφλούμε τσακ μπαμ κατόπιν και σχετικών εντολών των αφεντικών της μη εκλεγμένης κυβέρνησης των τραπεζιτών-τοκογλύφων! Σε περίπτωση δε που αδυνατούμε να αποπληρώσουμε σε μετρητό μπορείτε και σε είδος! Σπίτι, κάνα οικόπεδο κανά μαγαζί, ότι έχετε! Ενώ στη ρύθμιση θα μπορούν να υπάγονται μόνο φυσικά πρόσωπα με οφειλές μέχρι 10.000 ευρώ και επιχειρήσεις με οφειλές έως 75.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την τροπολογία στην νέα ρύθμιση μπορούν να ενταχθούν χρέη που ήταν ληξιπρόθεσμα έως 31 Δεκεμβρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!