Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Η Άννoυλα λέει όχι σε εκλογές και προτείνει ανασχηματισμό ! Εμείς πάλι λέμε εκλογές χτες όχι αύριο!

Δε φεύγουν αυτοί «Μπαστακώθηκαν» ! Δυστυχώς η συνταγματική διολίσθηση επιμένει χωρις τελος!

«το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του»
Αλήθεια? Δε μας πέρασε απ το μυαλό! 
Πραγματικά ούτε που το χαμε σκεφτεί!


Κάποιοι «τεχνοκράτες εκεί στα «think tanks» σας έχουν πείσει για την σημασία ίδρυσης κόμματος τεχνοκρατών! Χαχαχα μετά από τόση οργή του κόσμου και πόση ακόμα που δεν έχουμε δει και μετά το κάψιμο του χαρτιού «ΛΟΥΚΑΣ» σε μόλις 2 μήνες δε σας απάντησε πως δε περνά στην κοινωνία αυτό το μοντέλο?
Το να στηρίζεις την παγκοσμιοποίηση του συστήματος διακυβέρνησης και το να στηρίζεις ένα κολοσσιαίο παγκοσμιοποιημένο τραπεζικό σύστημα δεν αποτελεί και για μας τους πολίτες κυρία Αννούλα μοντέλο ευημερίας και προόδου! Οι πολίτες ρομπότ δε θα γίνουν ποτέ! Ο κόσμος έχει ξυπνήσει πάρτε το χαμπάρι ! Ο πολιτικός λόγος σας και η ηρεμία σας είναι ότι πιο εξοργιστικό! 


Η «διαπίστωση» σας περί συρρικνώσεως της μεσαίας τάξης δεν είναι αριθμοί και κοινωνιολογικό θέμα συζήτησης αλλά ανθρώπινες ψυχές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!