Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαρτυρία υπαλλήλων στο υπουργείο της Αννούλας! Η υπουργός της φωτοτυπίας τα άκουσε!



Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων έδωσε τα αιτήματα τους στο Παντελή Καψή! Ο οποίος με ύφος 1000 καρδιναλίων και μη εκλεγμένος ποτέ και από κανέναν πολίτη θα μεταφέρει τα αιτήματα στον πρωθυπουργό που κανείς μας δεν εξέλεξε! Η Αννούλα σε δύσκολη θέση άκουγε λες και δε την αφορά! 2 χρόνια κυβερνάτε Αννούλα μνημόνιο και δντ έφερες στην Ελλάδα με το κόμμα σου ! Η δε κυρία Χριστοφιλοπούλου  «αλλού»…

Αλλά για να είμαστε δίκαιοι η μη εκλεγμένη δοτή κυβέρνηση του Λουκά έχει και αναπληρωτή υπουργό παιδείας από την νέα δημοκρατία! Τον κύριο Αρβανιτόπουλο δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά! Αλήθεια Αντώνη ακούς ? Έχεις εξαφανιστεί! Όσο και να συμβουλεύουν αποχή από τα ΜΜΕ οι επικοινωνιολόγοι έρχεται μεγάλη καταιγίδα όποτε κι αν κάνετε εκλογές! 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! 

Κανείς Έλληνας δε θα ξεχάσει ποτέ την ύπουλη μεθοδευμένη υποκινούμενη από τραπεζικά-τοκογλυφικά κέντρα δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, μέσα από την υπερφορολόγηση, φτωχοποιημένων νοικοκυραίων Ελλήνων! Κουτοί δεν είστε, αφελείς δεν είστε, πλήρη γνώση έχετε ! αλλά έχετε και το σκοπό σας!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!