Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ανασχηματισμό ζητά και ο Αβραμόπουλος !


Η διακομματική ορχήστρα της συγκυβέρνησης σε απόλυτο μουσικό οίστρο! Ο μαέστρος δε, κάνει και τσαμπουκάδες «θα φύγω αν δε συμφωνήσουν τα “βιολιά με τις βιόλες”…» ΛΟΥΚΑ? Ώρα καλή και αέρα στα πανιά σου! Λες κι ακούμε την Αννούλα  ίδια λόγια! 

Computerised πολιτικός λόγος:

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία», ο Αβραμόπουλος προτείνει στον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, με στόχο να καταστεί πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό.

«Όλοι θα πρέπει να προτάσσουμε τον συλλογικό εθνικό στόχο από την ατομική μας επιβίωση», τονίζει ο υπουργός, που δίδει έμφαση στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης.

«Η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να πετύχει και για τον σκοπό που της έχει ανατεθεί και έχει αναλάβει αλλά και για να αφήσει μια κληρονομιά εθνικής συνεννόησης, καθώς θα τη χρειασθούμε στο μέλλον», επισημαίνει.



Δημήτρη αν δε κάνω λάθος είπατε 19 Φεβρουαρίου θα κάνατε εκλογές ! 


Ήταν απόλυτος ο ΣαμαρΑντώνης ! Αλλά στο δρόμο αποφασίσατε για το καλό της πατρίδας να μείνετε λίγο ακόμα ! «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ»


Δε θέλουμε άλλη σωτηρία μπορείτε να μας αφήσετε να έχουμε «αυτοκαταστροφικές τάσεις?» 



Πες πως θέλουμε να δούμε πως είναι η καταστροφή μας όταν οι αγορές και το χρηματοπιστωτικό σύστημα καταρρέει μαζί μας σα πολυκατοικία σε σεισμό! 


Μονό που οι πολίτες έχουμε το ρετιρέ σ αυτό το οικοδόμημα ενώ τα θεμέλια είναι το δικό σας  χρηματοπιστωτικό σύστημα!

 Τι λες? Tο ρετιρέ θα γλυτώσει η το υπόγειο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!