Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Φυγάδευσαν τον Παπακωνσταντίνου από την πίσω πόρτα του υπουργείου μέσω του γκαράζ.



Μετά την φυγάδευση του Παπακωνσταντίνου και σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι άνδρες των ΜΑΤ φέρονται να έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους, τον 6ο όροφο του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Νωρίτερα όπως δήλωνε στις 5.00 το απόγευμα στα μέσα o Aγγελος Βλαστός, πρόεδρος των Τεχνικών της ΓΕΝΟΠ "βρισκόμαστε στον προθάλαμο του γραφείου του Υπουργού. Η κατάσταση είναι κρίσιμη καθώς υπάρχει διμοιρία των ΜΑΤ που ή θα προσπαθήσει να φυγαδεύσει τον Υπουργό ή θα ασκήσει βία εναντίον μας".


Φτάσατε στο σημείο να σας φυγαδεύουν από τα γραφεία σας και κάθεστε ακόμα στις καρέκλες σας ! Δηλαδή πόσο πιο πολύ πρέπει να πέσετε στα μάτια του κόσμου? Τι σας νοιάζει βέβαια θα μου πεις … αφού σκοπός σας είναι να κλείσει η δουλεία με το PSI+ και μετά πάτε και Ελβετία όλοι οι εμπλεκόμενοι εδώ θα κάτσετε με μας τους ταλαίπωρους! 

18 Σεπτεμβρίου 2009  Εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ!  



2 Μαΐου 2010 Υπουργός Οικονομίας ! 


Δεν ξεχνάμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!