Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Απόστολος Κακλαμάνης:"Μας βάζουν μέτρα που θα μας βγάλουν από το ευρώ"



Άστραψε και βρόντηξε από το βήμα της βουλής, πριν απο λίγο, ο Απ. Κακλαμάνης. Με έντονο ύφος, εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων λέγοντας πως οι δανειστές μας προτείνουν μέτρα που ξέρουν ότι... δεν θα περάσουν από τη Βουλή για να πετάξουν την Ελλάδα έξω από την Ευρωζώνη.

"Η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας δεν καταργείται με κανένα μνημόνιο, ούτε με κανένα κατεπείγοντα νόμο που θα έρθει εδώ κυριακάτικα", ειπε ο κ. Κακλαμανης και συνεχισε "Να πει η κυβέρνηση στους κυρίους αυτούς, ότι αν μεθοδεύουν την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και απλώς σκέπτονται που να ρίξουν την ευθύνη, να έχουν στοιχειώδη εντιμότητα οι πολιτικοί ηγέτες να το πουν καθαρά κι όχι να φέρνουν μέτρα που ξέρουν ότι δεν θα περάσουν".

Τελος , ο Κακλαμανης έστρεψε τα βέλη του και προς του Μαξίμου κατηγορώντας τον στενό κύκλο του Λουκά Παπαδήμου ότι υπονομεύει την ομαλότητα. "Είναι δυνατόν ο Υπουργός Εσωτερικών (σ.σ Γιαννίτσης) να προαναγγέλλει νέο κόμμα και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού να λέει ότι χρειάζεται νέο κόμμα με τα χαρακτηριστικά του Παπαδήμου;"


Ωραία λοιπόν με απλά λόγια κύριε Κακλαμάνη! Έρχεται με την μορφή κατεπείγοντος το νέο μνημόνιο και η νέα δανειακή σύμβαση το σαββατοκύριακο στην ολομέλεια! Πάτε καταψηφίζεται και πατέ σπίτι σας με όση δυνατή καθαρή συνείδηση για το από εδώ και μετά… γιατί έχετε ψηφίσει μνημόνιο και 5 επικαιροποιημένα πιο πριν μέσα σε 21 μήνες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!