Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑΣ Αντουανέτα Κουκουλόπουλος


Ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όπως του αρέσει να αυτοαποκαλείται, θέλησε να κάνει πολιτική δήλωση για την αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού. Είναι προφανές πως η ιστορικότητα του κυρίου Κουκουλόπουλου, η ιστορική πορεία του δηλαδή σε πολιτικά γραφεία και κυβερνητικές θέσεις, δεν του επιτρέπει να καταλάβει τι σημαίνει φτάνω σε οικονομικό αδιέξοδο ή ακόμη χειρότερα δεν έχω ελπίδα. Δήλωσε λοιπόν:
“Μιλά (σ.σ. ο αυτόχειρας) στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια. Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια».
Η γυναίκα του κυρίου Κουκουλόπουλου είναι φαρμακοποιός. Προφανώς λοιπόν μιλάει λόγω οικογενειακής εμπειρίας. Και υπό αυτή την έννοια έχει δίκιο. Η οικογένεια του κυρίου Κουκουλόπουλου, δεν πρόκειται ποτέ να ψάξει στα σκουπίδια. Οι λόγοι είναι κατανοητοί και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ο Πάρις Αντουανέτα Κουκουλόπουλος, έχοντας ανά πάσα στιγμή το παντεσπάνι του αντί ξεροκόμματου, μπορεί να χρεώνει ακόμη και ένα συνταξιούχο 80χρονο για πράγματα που δεν έκανε ο ίδιος ο οποίος κυβέρνησε και κυβερνά. Ίσως θα ήταν αποτελεσματικότερο να τους πυροβολεί ο ίδιος.
ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΥΣ


ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!