Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Διαφωνία Λουκά-Βαγγέλη για το PSI ενώ ο κόσμος πεινά χρωστά υποφέρει πτωχεύει! Λουκά Βαγγέλη πώς αισθάνεστε που εξαθλιώνετε τον κόσμο;

Επικίνδυνα σενάρια με το PSI βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές τις ώρες ενώ επίκειται η επιστροφή Νταλάρα σήμερα στην Αθήνα με όλη την κουστωδία τραπεζιτών τοκογλύφων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λουκάς από τη μία μεριά υποστηρίζει ότι μπορεί να βρεθεί λύση εθελοντική χωρίς ωστόσο να είναι και σίγουρος για την αποδοχή της από τις αγορές , από την άλλη ο Βενιζέλος ο ήρωας και προστάτης των φτωχών και κατά των τραπεζών χαχαχα, επιμένει στο υποχρεωτικό κούρεμα, κάτι το οποίο δεν θέλει με την καμία ο Λουκάς θεωρώντας ότι έτσι θα εξοργιστούν περισσότερο οι δανειστές-αφεντικά του.Αυτή η "σύγχυση" έχει επηρεάσει σαφώς τους banksters γι’ αυτό και δεν μπορούν να καταλήξουν σε μια κοινή συνισταμένη για το ύψος του «κουρέματος» και για το επιτόκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!