Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Σε ό,τι αφορά το PSI, είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία»



Προσερχόμενος στη χθεσινή  συνεδρίαση του Eurogroup, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε ό,τι αφορά το PSI ενεργούμε πάντα σε συμφωνία με τους θεσμικούς μας εταίρους. Έχουμε πολύ εποικοδομητική συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε την όλη διαδικασία εγκαίρως».




Ειλικρινά δεν έχουμε καμία αμφιβολία για την διάθεση σας για απόλυτη συνεργασία προς όφελος των «τραπεζιτών ιδιωτών πιστωτών ομολογιούχων-τοκογλύφων» ,
και την απόλυτη διάθεση σας να φέρετε σε πέρας το έργο της μετατροπής του ομολογιακού δανεισμού της χώρας διασφαλισμένου κάτω από την ομπρέλα του Ελληνικού δικαίου στο βρετανικό δίκαιο μετατρεπόμενο σε ενυπόθηκο δανεισμό υπέρ των δανειστών! Συγχαρητήρια πάντα τέτοιες πατριωτικές κινήσεις! Πραγματικά μπράβο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!