Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Εμμένει στη θέση του για μακελειό ο Λοβέρδος

«Δεν μετατοπίζομαι ούτε κατ’ ελάχιστο από τις απόψεις που εξέφρασα χθες. Απόψεις που υποστηρίζω όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια, όπου επικρατεί ο άγονος κομματικός ανταγωνισμός και ως πολιτικός, αλλά και ως επιστήμονας. Υποστήριξα και συνεχίζω να υποστηρίζω αμετακίνητα ότι κάθε απόπειρα να γίνει πολιτική εκμετάλλευση του συγκεκριμένου θέματος εναντίον του κ. Παπανδρέου, παράγει μετά απολύτου βεβαιότητος ανωμαλία. Η χώρα δεν χρειάζεται άλλες πολιτικές βεντέτες, (αλλά) προσήλωση στη κοινή προσπάθεια να μην γονατίσει. Όλα τα άλλα συνιστούν απώλεια προσφάτου μνήμης που είναι κακή σύμβουλος σε όσους στρατεύονται στο αγώνα για τη στήριξη της χώρας"



Παρεμβάσεις για το χρέος και το έλλειμμα αν έγιναν κύριε Λοβέρδε δεν αποτελούν άγονο κομματικό ανταγωνισμό ούτε αποτελεί βεντέτα όπως χαρακτηριστικά λέτε!
Αν αποδειχτεί όσο και αν λυσσαλέα θα παλέψετε για την αρχειοθέτηση της υποθέσεως και την απομάκρυνση από την θέση τους λοιδορώντας τους 2 οικονομικούς εισαγγελείς, αν αποδειχτεί ξανάλεμε, πείραγμα των στοιχείων με σκοπό την καταλήστευση της χώρας από "δανειστές και σωτήρες πατριώτες" τότε δε μιλάμε για μακελειό αλλά μιλάμε για πραγματική στρατιά ενάντια σε όσους εξαθλίωσαν το έθνος τεχνηέντως! Καλά θα κάνετε να σωπάσετε σε τέτοιες κρίσιμες ώρες που το έθνος υποφέρει, ο ελληνικός λαός εξαθλιώνετε  και εσείς κάνετε κομματικές ντρίπλες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!