Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ " ΕΤΣΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ "


ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ? ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ  ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΑΝΕΙΟ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΟΛ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΧΕΓΓΥΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ?
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ  Η ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΔΕ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ! Η ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΟΠΗΚΕ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!
ΑΛΗΘΕΙΑ Η BLACKROCK ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΟΛΙΤΙΛΙΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1-2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!