Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΣ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ


25-05-11


Μ. Δαμανάκη: «Σκληρές θυσίες ή έξοδος από το ευρώ»

Σάλο προκάλεσε με χτεσινή γραπτή της ανακοίνωση η Μ. Δαμανάκη, όπου έθετε το δίλημμα της συναίνεσης σε ένα πρόγραμμα θυσιών  για την Ελλάδα ή την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, επισημαίνοντας ότι «το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδος από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι, καθώς και η μεθόδευσή του».


Στην ανακοίνωση της η Ελληνίδα Επίτροπος αναφέρει πως «Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβανοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας, ή επιστρέφουμε στη δραχμή. Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες». 


           05-01-12

Μ. Δαμανάκη: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Λ. Παπαδήμο, είχε το μεσημέρι η επίτροπος στην Ε.Ε. Μαρία Δαμανάκη. Εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, η κ. Δαμανάκη τόνισε ότι «πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να παραμείνουμε στο ευρώ»
Παράλληλα σημείωσε ότι «τίποτα δεν είναι δεδομένο» και προσέθεσε: «Είχα προειδοποιήσει εγκαίρως για να κερδίσουμε χρόνο. Έστω και τώρα πρέπει να τρέξουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!