Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΝΟΥΛΑ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ = ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!


"Αν αποτύχει η κυβέρνηση Παπαδήμου, η χώρα θα καταρρεύσει"...ΜΠΡΡΡΡΡΡ ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ


Μία αποτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου θα οδηγήσει σε κατάρρευση τη χώρας, εκτιμά η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Η  Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», επισημαίνει πως «όποιος τραβήξει το καλώδιο της κυβέρνησης, θα σταματήσει το μηχάνημα αναπνοής της χώρας», ενώ δεν διστάζει να χαρακτηρίσει «ελλειματικό» το Μνημόνιο. Σημειώνει, ωστόσο, πως η υπογραφή του ήταν αναγκαία γιατί την εποχή εκείνη η μη υπογραφή του θα σήμαινε και «ναι» στη διακοπή πληρωμών.





Μια προσωπική σου αποτυχία ως υπουργός Παιδείας Αννούλα θα σημάνει?! Έχει σημάνει?!και την απαρχή της κατάντιας για το ελληνικό σχολείο και την μαθήτρια τον μαθητή, που πασχίζει να μάθει γράμματα ,χωρίς βιβλία, αναγκαζόμενος να διδαχτεί ξανά αυτά που διδάχτηκε στο σχολείο, στο φροντιστήριο, σ ένα ρημαγμένο σχολείο με καθηγητές ήρωες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!