Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2012 - ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ! ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ! 
ΟΤΑΝ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΛΔ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑ «ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑΧΑ» .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΑΠΛΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ! 
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ! ΩΣ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!