Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λουκάς ακούει? Λουκά τι έχεις να πεις? Ο Σαμαραντώνης ακούει εκεί στην Συγγρού?


             Γιλμάζ : Έτσι έκαιγα τα ελληνικά δάση ! ! !



Είσαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος έστω και «αντισυνταγματικά» ! Θέση θα πάρεις? Τι στρατηγική θα χαράξεις επί του υψίστου θέματος εξωτερικής πολιτικής και άμυνας της χώρας? Είσαι απασχολημένος με το PSI και τον  Charles Dallara? Πέραν του ενδιαφέροντος σου για το μέλλον των τραπεζιτών και των κεφαλαίων τους που ποσώς μας ενδιαφέρουν ως πολίτες τούτης της χώρας έχεις να πεις κάτι για αυτό επιτέλους?


Ο Σαμαραντώνης ακούει εκεί στην Συγγρού? Υπουργοί της ΝΔ είναι στην ψευτοκυβέρνηση συνεργασίας ο Αβραμόπουλος στο άμυνας και ο Δήμας στο εξωτερικών! Πια είναι η θέση της χώρας μας? Θα περάσει έτσι αυτό?  



Τα μυστικά τουρκικά κονδύλια την περίοδο της πρωθυπουργίας Τανσού Τσιλέρ, προορίζονταν για δολοφονίες Κούρδων και για εμπρησμούς ελληνικών δασών.
Δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιργκιούν που έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr , υποστηρίζει αυτή την άποψη δημοσιεύοντας και σχετική δήλωση του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ ο οποίος λέει με νόημα: «Όλοι οι πρωθυπουργοί στο τέλος της θητείας τους ενημερώνουν τον νέο πρωθυπουργό σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά, και οι προηγούμενοι από εμένα με είχαν ενημερώσει. Έτσι έκαναν ο Ερμπακάν, ο Ετσεβίτ και ο Ντεμιρέλ. Μόνο η κυρία Τανσού δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για την περίοδο της. Μάλιστα είχε πει πως«Αν το συνεχίσετε θα διαλύσω τον συνασπισμό». Και εγώ είπα «ας τελειώσει. Αυτό ήταν το τέλος»
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιλμάζ αναφέρθηκε στη χρήση των μυστικών κονδυλίων εκείνης της περιόδου και έκανε λόγο για αναφορά στην οποία «πέραν των κρατικών μυστικών όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στην αναφορά. Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!