Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ?! ΣΧΕΔΙΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ «ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΣ » ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ !



ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΤΟ «ΧΑΡΤΙ»  ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ - ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΩΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ(ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ),  ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ, ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ… ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ «ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ», ΦΤΑΝΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ  - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ  ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ» , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ –ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΩΣ,  ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΜΑΣ, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 15-16 ,  ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΤΕ) .

ΣΗΜΕΙΟ0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!