Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κοντά στη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας βρίσκεται ο Π. Καμμένος


Τη θέση του επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας και δη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» καλοβλέπει από χθες το βράδυ ο Πάνος Καμμένος έπειτα από την ψηφοφορία για τη δανειακή σύμβαση. Το «όχι» του Μιχάλη Γιαννάκη από τη Βοιωτία δημιουργεί νέα δεδομένα στους επικοινωνιακούς συσχετισμούς εντός και εκτός βουλής εάν φυσικά ο πρώην «γαλάζιος» ανακοινώσει και επίσημα την προσχώρησή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες». 

Ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στο βήμα της βουλής λίγο πριν κλείσει η συζήτηση. Και επανάλαβε ότι αυτή η δανειακή σύμβαση επί της ουσίας παραδίδει τη χώρα σε ένα «άδειο κουφάρι τον EFSF» ενώ προέβλεψε και πάλι ότι τον Οκτώβριο η χώρα θα αδυνατεί να πληρώσει τις συντάξεις... 

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε συνολικά εννέα πρώην «γαλάζιοι», εκτός του κ. Καμμένου, είπαν όχι στη δανειακή σύμβαση: Χρ. Ζώης (Λάρισα), Κ. Μαρκόπουλος (Εύβοια), Π. Μελάς (Α’ Πειραιά), Ε. Κουντουρά (Α’ Αθήνας), Μ. Ιατρίδη (Δωδεκάνησα), Μ. Κόλλια Τσαρουχά (Σέρρες), Δ. Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανία), Σπ. Γαληνός (Λέσβος) και Μ. Γιαννάκης (Βοιωτία). 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Καμμένος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Γιάννη Δημαρά και το «Άρμα Πολιτών». Ο κ. Δημαράς δεν απέκλεισε τη συνεργασία με άλλους σχηματισμούς προσδιορίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για «χώρο που είναι βασικά και αρχικά αντιμνημονιακός». Άλλωστε ο κ. Καμμένος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είχε κάνει άνοιγμα ακόμη και προς την αριστερά προαναγγέλλοντας την κατάθεση συγκεκριμένου προγράμματος πάνω στο οποίο θα καλέσει όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα να πάρουν θέση. 


ΠΗΓΗ:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!