Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Θα ψηφίσω τη δανειακή σύμβαση»



«Ποτέ η συνείδηση και η ψήφος μου δεν στόχευαν σε ανταλλάγματα» δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο του Real fm και πρόσθεσε ότι είναι υποκριτικό κάποιος να μην  ψηφίσει τώρα τη δανειακή σύμβαση.


«Το όχι μου» είπε, «αφορούσε την καταστροφική πορεία που μας οδήγησε η κυβέρνηση Παπανδρέου και την ελλιπή διαπραγμάτευση» υποστήριξε η βουλευτής και πρόσθεσε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς, συμμετείχε στο τέλος των διαπραγματεύσεων και προσπάθησε να περισώσει ότι μπορούσε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 «Δεν συνομίλησα ποτέ με κανέναν προκειμένου να ενταχθώ σε άλλο κόμμα,  εμένα με αφορά η ΝΔ και η αυτοδυναμία της και νομίζω ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς εάν θα είμαι υποψήφια» τόνισε η Βόζεμπεργκ.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΕΠΕΙ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΝΤΩΝΗ! ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΑ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ! ΙΣΩΣ ΤΟ BONUS ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!