Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Απ. Κακλαμάνης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ολοκληρώσει τον ιστορικό του κύκλο»



«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ολοκληρώσει τον ιστορικό του κύκλο, όπως πολλοί θα ήθελαν. Ακόμη και αν δεν υπήρχε, οι σημερινές συνθήκες θα επέβαλαν την ίδρυσή του» υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, σε επιστολή - ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, καλώντας σε συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος.
«Καθήκον όλων όσοι είτε συμμετείχαμε από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του είτε συμπορευτήκαμε αργότερα -έστω και για λίγο- είναι να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη ανασυγκρότησής του μέσα από μια νέα, αλλά και δημοκρατική από την κορυφή ως τη βάση οργάνωση και λειτουργία του» σημειώνει ο κ. Κακλαμάνης.

«Χωρίς αρχηγισμούς και ομαδοποιήσεις που τόσο έβλαψαν ως τώρα» προσθέτει, «οφείλουμε να προσαρμόσουμε τη στρατηγική και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στις σημερινές ανάγκες του λαού και της χώρας, επανασυνδέοντάς το με τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα, που ήταν στην πιο δημιουργική περίοδο της ιστορίας του και πρέπει να ξαναγίνουν η δύναμη και η έγνοια του» διαμηνύει επίσης, μεταξύ άλλων, ο έμπειρος πολιτικός.


Κύριε Απόστολε όχι μόνο το πασοκ έκλεισε εδώ και χρόνια πολλά τον ιστορικό του κύκλο αλλά και εσείς επίσης ως βουλευτής τόοοοσα χρόνια! Καλά θα κάνετε να αποσύρετε τους εαυτούς σας και το κόμμα σας που διέλυσε τον τόπο μας! 
Ο υπουργός των χαρατσιών της φοροκαταιγίδας και της εξαθλίωσης στο όνομα των δανειστών και των τραπεζιτών Βαγγέλης δεν αποτελεί και δεν απετέλεσε ποτέ τον εγγυητή της σωτηρίας της πατρίδα μας! 
Γι’αυτό σας παρακαλούμε πολύ μην μας προκαλείτε άλλο! 

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!