Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι «γαλάζιες» προσχωρήσεις στο κόμμα του Καμμένου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 
Την Τετάρτη περίπου 10 ανεξάρτητοι «γαλάζιοι» βουλευτές αναμένεται να ανακοινώσουν την προσχώρηση τους στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Στόχος τους είναι η δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας η οποία, όσο η βουλή θα μείνει ανοιχτή μέχρι να προκηρυχθούν επίσημα οι εκλογές, να προλάβουν να δείξουν στην κοινή γνώμη τις θέσεις και τις απόψεις τους.


Τα τελευταία 24ωρα οι διαβουλεύσεις εντείνονται και την Τετάρτη στην βουλή αναμένεται να συναντηθούν για να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις οι Κώστας Μαρκόπουλος, Παναγιώτης Μελάς, Δημήτρης Σταμάτης, Μιχάλης Γιαννάκης, Σπύρος Γαληνός και η Τσαμπίκα Ιατρίδου. Στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αναμένεται να ενταχθεί και ο Χρήστος Ζώης. 

Ο βουλευτής Λαρίσης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη του πατριδα και συνομιλεί με τους ψηφοφόρους του. «Ότι μου πει ο λαός της Λάρισας» απαντά στο ερώτημα τι σκοπεύει να κάνει. «Τις οριστικές μου αποφάσεις θα τις έχω ανακοινώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας» είπε ο Χρήστος Ζώης.
Από την πρώτη στιγμή τον Πάνο Καμένο ακολούθησε η Έλενα Κουντουρά, ενώ ερωτηματικό παραμένει η Ελίζα Βόζεμπεργκ η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αμφιταλαντεύεται για το αν θα προσχωρήσει στους «Ανεξάρτητους Έλληνες». Την ίδια στάση έχουν μέχρι στιγμής και η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. 
Το θέμα που τίθεται είναι ποιος θα είναι επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, καθώς στην Κοινοβουλευτική ομάδα, που όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως θα δημιουργηθεί, δεν θα υπάρχει αρχηγός αλλά μια διοικούσα επιτροπή. Ωστόσο για να πάρει την άδεια συμμετοχής στις εκλογές το νέο κόμμα από τον Άρειο Πάγο θα πρέπει να έχει Πρόεδρο. Γι αυτό τον λόγο ο Πάνος Καμένος μέχρι στιγμής δηλώνει προεδρεύων του κόμματος. 
Την θέση τους από όλες αυτές τις διαβουλεύσεις έχουν διαχωρίσει ο Κώστας Γκιουλέκας αλλά και ο Γιώργος Βλάχος. Ο μεν πρώτος συνεχίζει να δηλώνει ότι η ΝΔ είναι το σπίτι του, ενώ ο δεύτερος θα περιμένει μήπως και μεσολαβήσει ο Κώστας Καραμανλής με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. 

Το σίγουρο είναι πως στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προσχωρήσεις θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα στον στόχο της αυτοδυναμίας που έχει η ΝΔ. 

 
Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης


ΠΗΓΗ: real.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!