Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΣΜΕΔ: "Είμαστε περήφανοι,αλλά και εξαθλιωμένοι"


Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ:
Το τελευταίο διάστημα ως θεατές παρακολουθούμε όλοι οι Έλληνες πολίτες τις πράξεις ενός δραματικού έργου που παίζεται σε ένα θέατρο με σκηνοθέτες τους Τροϊκανούς και όσους πρόθυμα τους στηρίζουν.

Η επέλαση συνεχίζεται και η διαβίωση των περήφανων Ελλήνων πολιτών, όλων ημών και των οικογενειών μας, τείνει να φτάσει στον αφανισμό μας από την πείνα και την εξαθλίωση.

Έτσι και η εξαθλίωση των στελεχών είναι πραγματικότητα και δεν κρύβεται. Η αναζήτηση πηγών για εξεύρεση οικονομικών πόρων της οικογένειας του Έλληνα στρατιωτικού τείνει να γίνει καθημερινότητα, προκειμένου όρθιος και αξιοπρεπής να σταθεί στα πόδια του και να παράσχει με όλες του τις δυνάμεις αυτό που ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης ορκίστηκε. Την υπεράσπιση της Εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητας της Ελλάδας μας.

Αγαπητές συναδέλφισσες - αγαπητοί συνάδελφοι.
Είμαστε ακόμη περήφανοι. Ζητάμε το αυτονόητο. Να μην υπάρξει καμία περαιτέρω πτώση του ηθικού των στελεχών. Να μην υπάρξει καμία παρέμβαση από ξένους παράγοντες στο στενό πυρήνα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, το προσωπικό τους, τον πολλαπλασιαστή ισχύος τους.
Οφείλουμε με κάθε δίκαιο, εφικτό και στα πλαίσια της νομιμότητας μέσο, να υπερασπίσουμε το αυτονόητο: τη δυνατότητα, δηλαδή, να παραμένουμε αφοσιωμένοι στο ιδανικό της υπεράσπισης της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Χώρας μας, χωρίς το ηθικό μας να ταλανίζεται από σκέψεις για την καθημερινή επιβίωση".
ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! ΤΙ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΛΑΜΕ , ΟΤΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ? ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!