Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Μαύρη τρύπα» και στην Ολλανδία Μεγαλύτερο των εκτιμήσεων το έλλειμμα

Ακούσατε τα νέα για τους αγελαδάρηδες του βορρά? Είναι αυτοί που έκραζαν και πίεζαν για νέα μέτρα την Ελλάδα σφίγγοντας την θηλεία στον Έλληνα «εις βάρος» του Ολλανδού πολίτη» όπως συνήθιζαν να λένε! Καλή απόλαυση σας ευχόμαστε Ολλανδοί απολαύστε το πόνο τώρα από τα ΠΛΑΣΤΑ σας στοιχεία για το έλλειμμα! 
Σύντομα και οι Γερμανοί στο CLUB των ελλειμμάτων! 


 

Μεγαλύτερο των αρχικών εκτιμήσεων και μακράν χειρότερο των δεσμεύσεων της χώρας για συμμόρφωσή της με τον κοινοτικό πλαφόν του 3% διαμορφώνεται το έλλειμμα του προϋπολογισμού της Ολλανδίας!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ολλανδικής Υπηρεσίας Οικονομικής Πολιτικής Ανάλυσης (CPB), το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2013 θα αγγίξει το 4,6% του ΑΕΠ έναντι αρχικής εκτίμησης για 4,5% του ΑΕΠ. Η CPB προβλέπει επίσης ότι φέτος η ολλανδική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 0,75% ενώ για το 2013 προβλέπει ισχνή ανάπτυξη έως 1,25%. Ως προς το χρέος, η CPB εκτιμά ότι το 2015 θα διαμορφώνεται στο 76% του ΑΕΠ, σχεδόν στα όρια των αρχικών εκτιμήσεων (75%).

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι η Ολλανδία έχει δεσμευθεί έναντι των Ευρωπαίων εταίρων της για μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% μέχρι το 2013. Κι είναι μια από τις πλέον σκληρές χώρες στην κριτική της έναντι τρίτων και ίσως ο πιο ένθερμος υποστηρικτής των πιο αυστηρών μέτρων λιτότητας στην Ευρωζώνη.

Τέλος, είναι η μία από τις 4 χώρες της Ευρωζώνης με την ανώτατη δυνατή πιστοληπτική αξιολόγηση (ΑΑΑ).

Όσον αφορά στις εκτιμήσεις της CPB για το άμεσο μέλλον; Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει η πολιτική ηγεσία ΚΑΙ της Ολλανδίας, οι ειδικοί της στατιστικής υπηρεσίας της χώρας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου δηλώνοντας ότι υπάρχουν «σοβαροί πτωτικοί κίνδυνοι» για την ολλανδική οικονομία από μια ενδεχόμενη κλιμάκωση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη που ΔΕΝ έχει αντιμετωπισθεί, όσο κι αν υποστηρίζουν το αντίθετο οι πολιτικοί.

Χαρακτηριστικά στην έκθεση της στατιστικής υπηρεσίας αναγράφεται: «Το σενάριο στο οποίο τα προβλήματα της Ελλάδας και της Πορτογαλίας διαχέονται στην Ισπανία ή την Ιταλία έχει ακόμη πολλές πιθανότητες» …


Αυτό είναι και το VIDEO με το οποίο η Ολλανδική τηλεόραση έκραζε τους Έλληνες!


πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!