Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

SPIEGEL ONLINE: «Τερματίστε τη διάσωση φάρσα»


Στο άρθρο με τίτλο «Τερματίστε τη διάσωση φάρσα» ο Stefan Kaiser αναφέρεται στην αποτυχία του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας. 

«Ήρθε η ώρα για μια πολιτική ομολογία: Η πρακτική του "καρότου και του μαστίγιου'' απέτυχε. Δεν έχει εφαρμογή η ιδέα ότι η χώρα θα απαλλαγεί από το βάρος του χρέους της με σκληρά προγράμματα λιτότητας και δεσμεύσεις για βοήθεια» γράφει ο αρθρογράφος του Spiegel.

Σύμφωνα με το άρθρο τόσο η Γερμανίδα καγκελάριος όσο και ο Γάλλος πρόεδρος γνωρίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της και συνεχίζουν την ίδια πολιτικοί περισσότερο για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους. 

Ο Kaiser αναφέρεται και στην πρόσφατη πρόταση για την επιβολή επιτρόπου στην Ελλάδα που ξεσήκωσε κατακραυγή και «δίκαια», όπως υποστηρίζει. Η ταπείνωση για τους Έλληνες θα ήταν μεγάλη σε μία τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με τον αρθρογράφο και η Γερμανία θα είχε κάνει ένα ολόκληρο έθνος εχθρό της χωρίς να έχει κερδίσει τίποτα από αυτό.

Έτσι ο αρθρογράφος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «η πιο τίμια λύση θα ήταν η εθνική χρεωκοπία». Η πρόταση του Stefan Kaiser είναι η χρεωκοπία να γίνει μέσω κουρέματος που θα συμμετέχουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και η ΕΚΤ και να συνδυαστεί με ένα «Marshall Plan» προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη. 

«Σε αντίθεση με ό, τι έχει συζητηθεί, αυτή η λύση θα άξιζε το όνομα της πραγματικής διάσωσης» 

ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??

ΛΟΥΚΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑ ΑΝΤΩΝΗ ΑΚΟΥΣ? ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΕΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ?  ΓΙΩΡΓΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΗ» ΑΚΟΥΣ? ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΤΩΡΑ ! ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ= ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΣΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ! «ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΤΟΥ» ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ? 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!