Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Guardian: «Κάτι δυνατό κάπνισαν στο Eurogroup»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης πρέπει να κάπνισαν κάτι πολύ δυνατό για να φτάσουν σε αυτή την απόφαση.
IMAGE1
«This is theoretically possible, although it does suggest that whatever eurozone finance ministers were smoking in their all-night marathon talks it must have been something strong».

Η Guardian στο ίδιο πλαίσιο με τις περισσότερες εφημερίδες αναφέρει ότι η συγκεκριμένη συμφωνία δεν εξασφαλίζει την σωτηρία της Ελλάδας απλά αναβάλει την χρεοκοπία της χώρας και την έξοδό της από το ευρώ.

Επίσης ο αρθρογράφος επισημαίνει πως το νέο πρόγραμμα θα προκαλέσει βαθύτερη ύφεση και μεγαλύτερη ανεργία.

"Μοιάζει τόσο απλό. Το θαύμα που πρέπει να γίνει στο Αιγαίο, είναι να σταματήσει αμέσως η ύφεση και να ακολουθήσουν χρόνια ανάπτυξης από το 2014. Να δεχθούν οι Έλληνες τους εξευτελιστικούς όρους και να εγκριθεί η συμφωνία από τα κοινοβούλια Γερμανίας, Ολλανδίας και Φινλανδίας. Τέλος, θα πρέπει hedge funds, ιδιώτες και τράπεζες να δεχθούν το κούρεμα 53% στα ομόλογα που κατέχουν" τονίζει και προσθέτει:

"Αυτό θεωρητικά είναι πιθανό, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που κάπνιζαν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, κατά τη διάρκεια των μαραθώνιων διαπραγματεύσεων, πρέπει να ήταν πολύ δυνατό".

«Θα αρχίσει η κουβέντα για ένα τρίτο πακέτο διάσωσης. Αυτό όμως δεν θα έρθει. Την επόμενη φορά οι εταίροι θα δείξουν στην Ελλάδα την έξοδο" καταλήγει ο Guardian.

ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!