Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αποδοκίμασαν τον βουλευτή της ΝΔ Νίκο Νικολόπουλο

Η μετατροπή του αντιμνημονιακού Νικολόπουλου σε μνημονιακό με τα τσαρούχια! 
Υπέρ πατρίδος πάντα! 

Οι «αγανακτισμένοι» της Κάτω Αχαϊας «υποδέχτηκαν» με ύβρεις, κέρματα αλλά και φτυσίες τον βουλευτή της ΝΔ Νίκο Νικολόπουλο, κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης στο  Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

Τα άτομα που προπηλάκισαν τον Νικολόπουλο, είχαν απαιτήσει νωρίτερα να τους επιτραπεί η είσοδος στην συγκέντρωση αν και όπως κατήγγειλαν αυτό αρχικά τους είχε απαγορευτεί.

Οι «αγανακτισμένοι» τελικά μετά την είσοδό τους στο χώρο, ζήτησαν από τον βουλευτή να τους δώσει εξηγήσεις για τη ψήφιση του δεύτερου μνημονίου. 
Ο Νικολόπουλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το χώρο.  


Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!