Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Τρόικα fuck off»!

Με ένα διαφορετικό τρόπο βρήκαν την ευκαιρία οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους κατά των νέων μέτρων 
που επιβάλλει η Τρόικα.
«Τρόικα fuck off»!
Συγκεκριμένα, στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, αρκετοί από τους οργανωμένους οπαδούς των «πρασίνων» φόρεσαν μπλουζάκια με μήνυμα κατά της τρόικας- με σλόγκαν «Τρόικα fuck off»-  ενώ αρκετά μοιράστηκαν και στους φιλάθλους που κάθονταν στις διπλανές θύρες.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» διαμαρτύρονται για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια.


Πιο αναλυτικά, είχε αναρτηθεί πανό, με παρόμοιο μήνυμα πολιτικών διαστάσεων στο εντός έδρας ματς για την ευρωλίγκα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, το οποίο ανέγραφε: «Για να σωθούν οι τράπεζες από χρεωκοπία μας έριξαν στη φτώχεια και την ανεργία. Ξεπούλησαν την χώρα μας και ότι μας ανήκει. Kλείσε την τηλεόραση στο δρόμο για τη νίκη».



πηγη:newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!