Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Επτά υφυπουργοί ζητούν παράταση της θητείας της κυβέρνησης

Για να ξέρουμε ποιοι έχουν σκοπό να παρατείνουν το βίο μιας μη εκλεγμένης δοτής ψευτοκυβέρνησης και ποιοι έχουν σκοπό και επίσημα με την υπογραφή τους να συνεχίσουν να μας πίνουν το Αίμα! Του απαντάμε πως απαιτούμε εκλογές ΤΩΡΑ!


Οι επτά υφυπουργοί ζητούν η διαχείριση του χρόνου των εκλογών να γίνει σύμφωνα με τα "συμφέροντα της χώρας, δηλαδή να παραταθεί ο χρόνος των εκλογών" ώστε να "υπηρετηθούν τα εθνικά συμφέροντα και οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα, με τη νέα δανειακή σύμβαση και το PSI".   



Oι υφυπουργοί που υπογράφουν την κοινή δήλωση είναι οι υφυπουργοί Υγείας Μάρκος Μπόλαρης, Ανάπτυξης Θάνος Μωραΐτης, Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας, Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής, Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης.   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!