Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

«Fuck off Τροι@@α»

Ύστερα από δύο χρόνια ανοχής ο λαός έχει φθάσει πλέον στα όρια των αντοχών του

«Fuck off Τροι@@α»

Με δούρειο ίππο τα διάφορα παπαγαλάκια τους, άλωσαν τη χώρα...
Σαν άλλη Τροία, η πληγωμένη Ελλάδα μας, μετρά τις πληγές τις μετά την οριστική και αμετάκλητη υπογραφή της θανατικής της ποινής, που της ανακοινώθηκε και επισήμως την21/02/2012, ημερομηνία καρκινική (διαβάζεται και ανάποδα) και άρα ιδιαιτέρως σημαντική για ορισμένους σημειολογικά και όχι μόνο...
Μετρά τις πληγές που της άφησαν τα «μεσαία δάχτυλα» του "Focus," οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και οι προκλητικές παραλήψεις της κυβέρνησης Παπανδρέου, τα επικοινωνιακά παιχνίδια των παραδοσιακών ΜΜΕ που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην παραπληροφόρηση των Ελλήνων (όχι όλα αλλά σημαντική μερίδα τους), οι δήθεν πιέσεις των Τροϊκανών, οι μυστικές συναντήσεις που καθόρισαν το μέλλον της Ελλάδας, τα μνημόνια που υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, την εθνική μας κυριαρχία, τον ορυκτό μας πλούτο και σήμερα την υγεία μας, η οποία ξεπουλήθηκε και μάλιστα με αντάλλαγμα την πλήρη ανυπαρξία φαρμάκων τελευταίας γενιάς στη χώρα μας και την εισαγωγή φθηνών και αναποτελεσματικών έως και επικίνδυνων σκευασμάτων.
Τέρμα πια η τραγωδία όμως! Ως εδώ ήταν το πάρτι. Αυτός ο λαός, που εδώ και δυο χρόνια υποφέρει τα πάνδεινα, είναι έτοιμος να πει το «άι γ........ όλοι»!!!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ!
Οι Δούρειοι Ίπποι αποκαλύφθηκαν!!!
Τέλος οι κραυγές αγωνίας και απόγνωσης! Τώρα θα πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του και θα αναλάβει την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για τα όσα αποφασίστηκαν αλλά και για τα όσα θα αποφασιστούν στο άμεσο μέλλον.
Πάνω από όλα η ΕΛΛΑΔΑ!
Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά... μόνο Γ...!!!!!!

πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!