Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς φάρμακα αφήνει ο Ανδρέας Λοβέρδος τους Έλληνες από την 1η Μαρτίου του 2012!


Χτες, κοντά στα μεσάνυχτα, το υπουργείο Υγείας έφερε στη Βουλή τον εφαρμοστικό νόμο για το νέο μνημόνιο, που θεσμοθετεί διατάξεις οι οποίες, de facto, θα αδειάσουν τα ράφια των φαρμακείων και των νοσοκομείων από όλα τα υψηλής ποιότητας φάρμακα, που παράγονται στην Ελλάδα και τις δυτικές χώρες.

Πρακτικά, η ρύθμιση για τη δραστική ουσία δεν επιτρέπει στον φαρμακοποιό να πουλήσει στον Έλληνα ασθενή κανένα άλλο φάρμακο, παρά μόνο το απολύτως φθηνότερο. Άσχετα με τις ποιοτικές προδιαγραφές, τον τόπο παραγωγής και τις όποιες παρενέργειες!

Με άλλα λόγια, τώρα θα πληρώσουμε τις απάτες και τα κλεμμένα των πολιτικών μας και με την Υγεία μας!

Αφού πληρώσαμε, αποχαιρετώντας συντάξεις, μισθούς, επιδόματα, αφού πληρώσαμε με φόρους και χαράτσια κάθε είδους, τώρα θέλουν να μας στερήσουν και το υπέρτατο αγαθό, την Υγεία μας, για να μαζέψουν τα εκατομμύρια που απαιτούν οι ξένοι δανειστές μας.

Μόνο που ούτε αυτά θα εξοικονομήσουν! Διότι, εκ των πραγμάτων, την επομένη της εφαρμογής του μέτρου αυτού, θα βάλουν λουκέτο όλες οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες αλλά και οι ξένες επιχειρήσεις που έχουν επενδύσει και παράγουν στην Ελλάδα.

Δεν θα έχουν άλλη λύση, αφού η ρύθμιση για τη δραστική ουσία λειτουργεί αποκλειστικά υπέρ συγκεκριμένης πολυεθνικής, ισραηλινών συμφερόντων, η οποία παράγει πάμφθηνα φάρμακα σε χώρες
του τρίτου κόσμου. Όλες οι υπόλοιπες εταιρείες θα οδηγηθούν σε κλείσιμο. Περίπου 20.000 οικογένειες θα χάσουν το ψωμί τους. Κατά συνέπεια, το ελληνικό Δημόσιο θα απολέσει τεράστια φορολογικά έσοδα, τόσο από τους συμπολίτες μας που θα μείνουν χωρίς δουλειά, όσο και από τις επιχειρήσεις που θα πάψουν να δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Με άλλα λόγια, με την πρόφαση της εξοικονόμησης χρημάτων, αφενός χαρίζουν την ελληνική αγορά φαρμάκων σε συγκεκριμένη πολυεθνική (η οποία, προφανώς, μόλις μονοπωλήσει την αγορά θα εκτοξεύσει τις τιμές των αμφιβόλου ποιότητας σκευασμάτων της), αφετέρου στερούν την ελληνική οικονομία από έσοδα πολλαπλάσια της εξοικονόμησης που υποτίθεται ότι επιτυγχάνουν!

Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που αφήνει τον Έλληνα πολίτη απροστάτευτο απέναντι σε κάθε είδους μεταδοτική και θανατηφόρα ασθένεια. Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που πρέπει με κάθε τρόπο να αποσυρθεί -έστω και αυτή την ύστατη ώρα- για χάρη της Υγείας των Ελλήνων πολιτών, για χάρη της Υγείας των παιδιών μας.

πηγη:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!