Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο Γ. Μανώλης αποχωρεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας(ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ)


Την απομάκρυνσή του από την Νέα Δημοκρατία, δηλώνει, σε ανακοίνωση που διαμοίρασε σήμερα στη Βουλή, ο πρώην βουλευτής και ως πρόσφατα επικεφαλής του Συνδικαλιστικού τομέα του κόμματος, Γιάννης Μανώλης. 

«Απαντώντας στο δίλλημα που έθεσε ο πρόεδρος, μετά από υπόδειξη του Άρη, “ή ψηφίζετε και στηρίζετε το μνημόνιο, ή οι δρόμοι μας χωρίζουν και διαγράφεστε”, δηλώνω πως πράγματι οι δρόμοι μας χωρίζουν», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μανώλης και συνεχίζει: 

«Εμείς παραμένουμε σταθεροί στο δρόμο που ο πρόεδρος χάραξε και ακολουθούμε δυο χρόνια. Αυτός επέλεξε να αλλάξει δρόμο, κάνοντας τη μεγάλη στροφή, διαγράφοντας το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας και απειλώντας τα στελέχη, ότι αν δεν γίνουν δηλώσεις υπέρ του μνημονίου, δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ». 

«Συνεχίστε χωρίς εμάς κύριε πρόεδρε, χέρι χέρι με τους κυρίους Βενιζέλο και Παπανδρέου. Άλλωστε, δεν έχετε πια καμία διαφορά», καταλήγει στη δήλωσή του το πρώην στέλεχος της ΝΔ.

Ακούστε εδώ τι είπε χτες ο Γιάννης Μανώλης στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στον realfm για την κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία τον Σαμαρά τον Πάνο Καμμένο και αν θα συμμετάσχει σε κόμμα υπο τον Καμμένο.

Άντε Αντώνη να σε δούμε και πρωθυπουργό! Μοναξιά αρχίζει και μυρίζει στην Συγγρού! Εκλογές έρχονται? 
8-13% σε βλέπουμε!  χαχαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!