Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Επεισόδια στην παρέλαση στα Γιάννενα


Τυχαίο το ότι ακύρωσε φέτος την παρουσία του εκεί ο Κάρολος? Με διάφορες προφάσεις αιτιολογίες…! Το ποτάμι της οργής ξεχειλίζει και δε θα ναι πορείες στο Σύνταγμα αλλά οργή σε κάθε άκρο της χώρας! 

Ομάδα κτηνοτρόφων κοντά στην παλιά Ακαδημία απ' όπου ξεκινούσε η παρέλαση, εμφανίσθηκε με ένα μικρό φορτηγό για να διανείμει κουτάκια με γάλα στους μαθητές και στρατιώτες. 


Επενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ και προκλήθηκαν συμπλοκές



Εκτός από τα απίστευτα επεισόδια που διαδραματίστηκαν σήμερα στα Γιάννενα με τα ΜΑΤ να πλακώνουν στο ξύλο το κόσμο , σημειώθηκε και ένα ακόμη περιστατικό .
Κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τούρκικο Ζυγό , ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους!!!
Προηγήθηκε το σύνθημα του σημαιοφόρου του σχολείου ο οποίος φώναξε δυνατά 
"Είστε Μαλάκες"!


ΦΩΤΟ EUROKINISSI


ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπράβο στα παιδιά ! Υποθήκευσαν το μέλλον τους οι σωτήρες τοπικού και εθνικού βεληνεκούς! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!