Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Γ.Βαρουφάκης: «Οι δανειστές φοβούνται περισσότερο τη δική μας χρεωκοπία»

«Δεν πτωχεύει μία χώρα. Μόνο μία επιχείρηση πτωχεύει» λέει ο Γιάννης Βαρουφάκης και προειδοποιεί: «Είναι εγκληματικό να πάρουμε αυτό το δάνειο υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες»

«Οι δανειστές φοβούνται πιο πολύ από εμάς τη χρεωκοπία. Αν καταρρεύσουν οι ελληνικές τράπεζες θα συμπαρασύρουν τις Γαλλικές και τις Ιταλικές ενώ υπάρχει και νομικό πρόβλημα αφού η ΕΚΤ τυπώνει εκατοντάδες δις ευρώ και τα παρέχει σε εμπορικές τράπεζες λαμβάνοντας πατσαβούρια ως εχέγγυα» 


Ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει και επίσημα σε πτώχευση και η ΕΚΤ από κοινού με τον EFSF να προχωρήσουν στην επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προκειμένου το Δημόσιο να συνεχίσει να λειτουργεί με τους δικούς του πόρους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!