Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

"ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΝΤΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ?


Αντώνη Σαμαρά ακούς τα όχι η πέρα βρέχει σώζεις κι εσύ την πατρίδα? Ξέρεις το 30% των δημοσκοπήσεων θα γίνει 5% στις εκλογές βαλε μυαλό εκτός κι αν έχεις τάσεις καταστροφικές!  


Μετά το Δ. Σταμάτη που εμφανίστηκε αποφασισμένος να μην υπερψηφίσει τα μέτρα που συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση, κι άλλοι βουλευτές της ΝΔ δήλωσαν οτι θα κάνουν το ίδιο.

Την πιο ηχηρή παρέμβαση έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος που είπε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, ζητώντας από τον κ. Σαμαρά να απαλειφθεί ο όρος κομματικής πειθαρχία από το κείμενό του και να αντικατασταθεί με τις λέξεις συνειδησιακή πειθαρχεία. 

Νωρίτερα την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τα μέτρα που προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση εκδήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ Χρήστος Ζώης, κατά την ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος στη Βουλή, παρά τον  πολιτικό τσαμπουκά του Αντώνη Σαμαρά.

Στην ίδια γραμμή και ο βουλευτής Δράμας Μαργαρίτης Τζίμας, ο οποίος, στην ομιλία του, είπε ότι θα καταψηφίσει την συμφωνία.

Άλλοι δύο βουλευτές, οι  Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής) και Παναγιώτης Μελάς (Α’ Πειραιώς) δήλωσαν, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης.


Tην πρόθεσή της να καταψηφίσει τα μέτρα εξέφρασε και η Μαρία Κόλλια λέγοντας ότι: «Ψηφίζω όχι για τα παιδιά μου».


Την απόφασή του να καταψηφίσει τα μέτρα εξέφρασε και ο Σπύρος Γαληνός λέγοντας: «Μεταξύ κομματική πειθαρχίας και συνείδησης θα ψηφίσω συνείδηση».


Ο Γιώργος Βλάχος τόνισε με νόημα «Επειδή δεν μιλάγαμε τόσες μέρες δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη. Θα δείτε τελικά πόσοι θα είναι στο “όχι”».

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τα μέτρα και ο Κ. Γκιουλέκας λέγοντας: «Να μην μπει κομματική πειθαρχία γιατί κάποιοι θα βρεθούν ή θα βρεθούμε εκτός νυμφώνος και η ΝΔ θα δείχνει ότι αλληλοσπαράσσεται».

Κυρίες κύριοι βουλευτές των 2 τέως μεγάλων κομμάτων! Καταψηφίστε αύριο και σίγουρα θα είστε σε καλύτερη μοίρα από τους υπόλοιπους που θα τρέξουν σα πρόβατα ξυρισμένα  πίσω από τις εντολές του τσοπάνη ! 

Άλλωστε σκεφτείτε τούτο! Οι εκλογές αργά η γρήγορα έρχονται όσο κι αν τις αναβάλλουν οι αρχηγοί σας! Όσο «κωλυσιεργούν» τόσο θα συρρικνώνονται τα ποσοστά σας με ακόμα πιο βέβαιη την μη επανεκλογή σας! Τα κόμματα σας αν αρχίσουν να σας διαγράφουν κατά δεκάδες τότε δεν έχουν και καμία επιρροή στην κομματική βάση! Αυτομηδενίζονται!

 Η κομματική πειθαρχία στην σημερινή πολιτική κατάσταση είναι σα σφαλιάρα σε ελέφαντα! 

Η βουλή σύντομα θα κλείσει οι εκλογές έρχονται ! Σκεφτείτε το! 1 μήνα εκτός βουλής με το όχι η ναι σήμερα και για πάντα σπίτι ? 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!