Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κάποιοι υπουργοί χάνουν την ψυχραιμία τους από το «πάθος» να περάσουν την νέα δανειακή ταφόπλακα του ελληνικού λαού! VIDEO


Καυγάς Βενιζέλου – Λαφαζάνη για το νέο μνημόνιο!


Τα αίματα άναψαν μεταξύ του Βενιζέλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη με αφορμή τις κατηγορίες του Λαφαζάνη ότι το κατεπείγον συνιστά ένα μείζον πραξικόπημα κατά του Συντάγματος , του κανονισμού της Βουλής και κατά δημοκρατίας.


ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:  «Θράσος και ύβρεις να μιλάτε για πραξικόπημα όταν υπάρχει κυβέρνηση ευρύτατης πλειοψηφίας. Είστε εκπρόσωπος της Ελλαδας της δραχμής,  της φτώχειας και της ταπείνωσης. Δεν γράφουμε συνδικαλισμό εδώ, εδώ γράφουμε τη μοίρα της χώρας και δεν θα κρυφτείτε πίσω από νομοθετικά τερτίπια ευτελούς χαρακτήρα . Να πείτε τη θέση σας εν γνώσει των συνεπειών του νόμου”.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: « Θα μας κλείσετε και φυλακή;»

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Εσείς θα μας κλείσετε φυλακή, ευτυχώς δεν ασκείτε εξουσία, γιατί αν η νοοτροπία σας περιβληθεί με το κύρος της εξουσίας θα μας κλείσετε φυλακή. Να ζητήσετε συγνώμη γι' αυτό που είπατε περί πραξικοπήματος. Συγνώμη, τελείωσε η πλάκα παίζουμε με το μέλλον της χώρας.»

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Παρακαλώ αυτοσυγκράτηση.»

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Θα έπρεπε να τον ανακαλέσετε στην  τάξη όταν μίλησε για πραξικόπημα»

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Δεν ήταν η πρώτη φορά κ. Υπουργέ.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Χάσατε την ψυχραιμία σας. Δεν είπατε ούτε ένα επιχείρημα.»

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : «Άκουσα και τα δικά σας.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Αδιάσειστα επιχειρήματα.»

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Πείτε ότι είστε υπέρ της δραχμής, της φτώχειας και του αδιεξόδου.»

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Παραφέρεστε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!