Oxygen Blue - Hand

See you in Greece


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Την Κυριακή τα νεότερα από το κόμμα του Π. Καμμένου


Mέχρι την Κυριακή θα συνεχιστούν οι ζυμώσεις στις οποίες προχωρά για την στελέχωση του κόμματός του ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βολιδοσκοπεί πρόσωπα από διάφορους κοινωνικούς χώρους, με συνδικαλιστές, αυτοδιοικητικούς, παράγοντες από την ΝΔ και το ΛΑΟΣ αλλά και με βουλευτές από εκείνους που διαγράφηκαν πρόσφατα από τον Αντώνη Σαμαρα.
 Τόσο ο Π. Καμμένος, όσο και ο Γ. Μανώλης, βρίσκονται σε συνομιλίες με πληθώρα πολιτικών προσώπων και ενδεχομένως μέχρι την επόμενη Κυριακή, να είναι σε θέση να ανακοινώσουν τα πρώτα ονόματα βουλευτών αλλά και γνωστών στελεχών απ΄ όλη την Ελλάδα που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια τους.
Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν ορισμένοι από τους έξι βουλευτές οι οποίοι στην χθεσινοβραδυνή ψηφοφορία στη Βουλή καταψήφισαν τον Εφαρμοστικό νόμο. Πρόκειται για τους κ.κ. Παναγιώτη Μελά,, Έλενα Κουντουρά, Δημήτρη Σταμάτη, Μαργαρίτη Τζίμα,Σπύρο Γαληνό και Μαρία Κόλλια Τσαρουχα.
Δεν αποκλείεται πάντως την κίνηση να πλαισιώσουν και κάποιοι από εκείνους που απλώς χθες επέλεξαν να μην πάρουν μέρος στην ψηφοφορία. Πρόκειται για τους Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργο Βλαχο, Κώστα Γκιουλέκα, Κώστα Παπασιώζο, Μιχάλη Γιαννάκη, Μίκα Ιατρίδου, Κωστα Μαρκόπουλο, Χρήστο Ζώη, Γιώργο Καρασμάνη και Γιώργο Βαγιωνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το SHMEIO 0 στη προσπάθεια του να ενισχύσει την διαδραστικότητα του, δίνει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να επικοινωνούν και να εκθέτουν την άποψη τους μέσω προσθήκης σχολίων σε κάθε ανάρτηση μας.Σε κ α μ ι ά περίπτωση τα όσα αναγράφονται στα σχόλια δεν εκπροσωπούν τη δική μας άποψη. Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται. Οποιοσδήποτε θίγεται άμεσα ή έμμεσα από σχόλια αναγνωστών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email μας shmeio0@mail.com και θα διαγραφούν άμεσα. Ζητούμε εκ των προτέρων συγγνώμη για οποιαδήποτε σχόλια που ενδεχομένως θίγουν κάποιον (εώς ότου διαγραφούν) και ζητούμε την κατανόηση του.

Μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με τρόμο, φτάνει πια! Ως εδώ!